Bad Request (Invalid Hostname)


בישול לילדים - מאמרים


קיגל איטריות מתוק - פשטידת איטריות מתוקה

שלמדתי מחמותי ז"ל בקיגל הזה אפשר לשחק עם סוגי ריבות וכל מיני תוספות של פירות.

מתכון: פשטידת איטריות מתוקה

רכיבים:
400 גר איטריות שטוחות וצרות
200 גר מרגרינה
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
200 גר אגוזים טחונים דק
1/2 כוס צימוקים (לא חובה)
1/2 כוס ריבהת מישמש או תות שדה
3-4 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:
לבשל איטריות לפי הוראות היצרן (לא עד רכות).
לחמם תנור לחום בינוני 190 מעלות
לסנן ולהוסיף מרגרינה, סוכר, סוכר וניל, ביצים, חצי מכמות האגוזים וחצי מכמות הצימוקים ו/או כל פרי שבא לכם ולערבב היטב.
תבנית בקוטר 26 אטומה גם בתחתית לשמן היטב. לפזר 2-3 כפות פרורי לחם ולהדביק אותם גם לדפנות.
לשפוך חצי מהכמות האיטריות ולישר אותם. לפזר את כמות הנותרת של האגוזים והצימוקים. לחמם את הריבה ולשפוך אותה על האיטריות שבתבנית. אל הריבה לשפוך את האיטריות שנשארו. מעל כל זה לפזר את האבקת הסוכר. בשיכבה דקיקה.
לאפות כ-45-55 דקות לקראת הסוף להגביר את החום בתנור ל-200 מעלות ולהשחים עוד כ - 5-10 דקות.

הערות:
בפעם אחרונה לא היה לי ריבה מישמש או תות שדה רק ריבת חבושים עם חתיכות פרי די גדולות, אז במקום מישמש שמתי את החבושים כולל פירות. הפירות נתנו טעם של סוכריות.זה היה מאוד טעים.

מקור המתכון:


הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
לא חובה תבנית עגולה
חובה תבנית סגורה בתחתית (פירקס יכול גם ללכת)

blogTV Live

Bad Request (Invalid Hostname)