בישול לילדים - מאמרים


רוטב תרד \פטה לפסטה


 
4-5 כפות שמן לטיגון
חצי בצל פרוס דק --אפשר להעדיף 2-3 שיני שום כתוש.
1 כרישה החלק הלבן ומעט מהירוק חתוך דק. - אפשר לוותר.
חצי קילו תרד טרי---- אפשר סנפרוסט
פלפל שחור ןמלח רק אחרי טעימה. בסוף.
250 גרם גבינה פטה\פטינה
להגשה גבינה פרמז'ן מגוררת

מטגנים את הבצל והכרישה עד להזהבה.
מוסיפים תרד ובוחשים עד שלא יהיו נוזלים וטועמים. משפרים טעם.
מכבים את האש ומצננים.
מוסיפים גבינה פטה  ומערבבים.
מכינים פסטה ויוצקים חם מעל בליווי גבינה מגוררת.



blogTV Live
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ