בישול לילדים - מאמרים


ארטישוק שלם מבושל (נישנוש)


שלום לכולם!
יש לי ארטישוקים חיים, ואני מתה כבר לבשל אותם ולאכול אותם כמו שהם, את העלים ז"א...
המון המון תודה!!


 

 

1מדינת ישראל   -


לשטוף היטב, למלא סיר בהמון מים

להוסיף לסיר מלח ופלחי לימון (טבעות) + מיץ לימון

להרתיח רתיחה גדולה ואחר"כ על להבה נמוכה לפחות 3/4 שעה
בודקים ע"י כך שהעלה ממש נפרד כמעט מהארטישוק.

אוכלים כך -
תולשים עלה ואוכלים אך ורק את החלק הלבן של הארטישוק
עד שמגיעים לליבה של הארטישוק.
מוציאים את השערות מהליבה ואוכלים את הליבה
בתיאבון

blogTV Live
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ