בישול לילדים - מאמרים


עוגת ביסקוויט שוקולד, ללא אפיה

עוגת ביסקוויט שוקולד, ללא אפיה

טעימה,כמו גלידה.

מקור התמונה: אילנית



החומרים:

500 גרם פטי בר
2 חבילות אינסטנט פודינג שוקולד
3 כוסות חלב(1 לטבילת הביסקווטים/או קפה)
2 שמנת מתוקה(השתמשתי של טרה,היא ללא חומרים משמרים)

ציפוי:

200 גרם שוקולד מריר
4 כפות שמנת מתוקה(לקחתי 4 כפות מהקרם שמיועד לקרם שוקולד)
  (
ממיסים ומערבבים היטב
אילנית:הוספתי  גם 2 כפות חלב)

ההכנה:

טובלים את הפטי בר בחלב
מכינים את הקרם שוקולד עם החלב והשמנת מתוקה
מורחים שכבה של קרם על הביסקווטים,יוצרים כמה שכבות,השכבה העליונה צריכה להיות רק פטי בר.
יוצקים את הציפוי,ומקררים למספר שעות במקרר.





    



אילנית12

blogTV Live
Copyright©1996-2014, קו מנחה - תפוז בע"מ