בישול לילדים - מאמרים


עוגת חתונה על קומות של קרין גורן

עוגת חתונה על קומות של קרין גורן


רכיבים
:

עוגות שוקולד פרווה ב-3 גדלים: 26 ס"מ, 18 ס"מ, 10 ס"מ, רצוי קפואות, לפי המתכון הבא:

עוגת שוקולד פרווה עסיסית:

2 כוסות קמח תופח
1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
1 כוס מים רותחים

מערבבים יחד את כל החומרים, יוצקים לתבנית ואופים ב-160 מעלות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

לציפוי שוקולד פרווה:

2 פחיות חלב קוקוס
1 קילו שוקולד מריר
2 כפות דבש
מעט תמצית וניל
50 גרם מרגרינה (לא חובה)

לקישוט:

בייגל'ה מקלות
נייר כסף לציפוי
נשיקות מרנג קטנות לבנות (או סוכריות לבנות)
סוכריות כסף קטנות
בובת חתן-כלה
בסיס קרטון עגול גדול ועבה

רכיבים:

מחממים את כל חומרי הציפוי לתערובת חלקה
(מרגרינה מוסיפים רק כשמסירים מהאש, אם משתמשים).
מיישרים בסכין את החלק העליון של כל עוגה ומניחים את העוגות אחת על השנייה
(הכי קל אם הן חצי קפואות. אפשר לייצב בעזרת מקלות בייגלה שנועצים בעוגות במרכז.
מרפדים את התחתית בנייר כסף לניקוי זריז של הטפטופים ומוזגים את הציפוי על 4 הקומות, מלמעלה.
מניחים לו להתקשות מעט ומסירים את נייר הכסף.
מצמידים בהיקף כל קומה נשיקות מרנג קטנות
ומפזרים בעדינות עם כפית את סוכריות הכסף צמוד למרנג.
מניחים בובת חתן כלה מלמעלה.


blogTV Live
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ