Bad Request (Invalid Hostname)


אוכל חלבי - מאמרים


פשטידת פיטריות וגבינה/קובי בר, "ספר הפשטידות"

פשטידת פיטריות וגבינה/קובי בר, "ספר הפשטידות" עם כל הקישים למיניהם, אותה אחת הפשוטה תמיד מכינה.
אז התמונה לא משהו כי אני לא משקיענית בתמונות ידועה. אבל הטעם יאמי.

חומרים:
לבצק:
2 כוסות קמח תופח
100 גרם מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה

למלית:
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
500 גרם פטריות (השתמשתי בסלסלה בינונית של טריות)
1 גביע שמנת חמוצה
3 ביצים
מלח ופלפל שחור

הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים לבצק אחיד. מקררים למשך ל-30 דקות.
3. בינתיים מכינים את המלית: מערבבים יחד את כל חומרי המלית.
4. מרפדים את תחתית ודפנות התבנית בבצק.
5. יוצקים את המלית על הבצק ואופים 45 דקות.

הערות:
לא קיררתי את הבצק, שיטחתי שמתי מילאתי ואפיתי.
אצלי בתנור לוקח יותר מ-45 דקות, בעיקרון צריך לבדוק שהנוזלים התאדו והמלית יציבה.

blogTV Live

Bad Request (Invalid Hostname)