Bad Request (Invalid Hostname)


אוכל חלבי - מאמרים


פאי תותים/קרין גורן

פאי תותים/קרין גורן חומרים לקצפת שוקולד לבן:
1/2 1 מכל שמנת מתוקה
300 גרם  שוקולד לבן

לקלתית:
2 כוס קמח
1/4 כפית מלח
3/4  כוס אבקת סוכר
200 גרם  חמאה קרה קוביות
1 ביצה טרופה
1 כפית תמצית וניל

לתותים:
1 סלסלה תותים פרוסים דק
1/2 חבילה גלי תות

הכנה:
- מחממים בסיר שמנת מתוקה לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים עד שנמס
- מצננים ומעבירים למקרר ל 4 שעות לפחות עד שתערובת קרה מאוד .
- עם להב מתכת  של המעבד ,מעבדים קמח, מלח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה טרופה ותמצית וניל ומעבדים בפולסים לקבלת בצק. מעבירים למקרר לשעתיים.
- מרדדים בצק עובי 1/2 ס"מ ומעבירים לתבנית . מהדקים בצק לתחתית ודפנות. דוקרים במזלג ושמים במקפיא 10 דקות.
- אופים בתנור 180 מעלות .
- אופים קלתית כ-20 דקות  מצננים לחלוטין.
- מעבירים תערובת שוקולד למיקסר ומקציפים לקרם יציב.
-ממלאים קלתית בקצפת שוקולד ומיישרים.
-מסדרים תותים במעגלים.
-מערבבים את הג'לי לפי הוראות האריזה,ומעבירים להתייצבות במקרר.

blogTV Live

Bad Request (Invalid Hostname)