אוכל חלבי - מאמרים


עוגת גבינה קרה עם תחתית מרנג/רות סיריקיס -ענתי 42

עוגת גבינה קרה עם תחתית מרנג/רות סיריקיס -ענתי 42 חומרים למרנג:



 3חלבונים
 1כוס סוכר
קורט מלח
1כפית מיץ לימון

הכנה:
- להקציף את החלבונים עם המלח,להוסיף בהדרגה את הסוכר,ובסוף את הלימון,עד לקבלת קצף חזק
- על תבנית שמים ניר אפיה,ועם מזלף ממלאים מסביב ועולים למעלה ,,כיד הדימיון
- להעביר לתנור בחום 110 מעלות שעה

חומרים למלית:


 1שמנת מתוקה
 1גבינה חמש אחוז סקי
1 אינסטינג וניל
רבע כוס חלב
-להקציף הכל יחד לקבלת מירקם חזק
הרכבת המנה:
 - שמים בקערת המרנג מהקרם,ומפזרים פרות יער,או כל מה שרוצים
- את הפרזורה הכנתי מסוכר שרוף
 - סוכר שרוף: שמים במחבת סוכר רבע כוס על אש קטנה ולא נוגעים כאשר הסוכר מתחיל לשנות צבע בצדדים   
- ונעשה חום מוסיפים עוד רבע כוס מעל המקומות שהסוכר נמס ,וכאשר כל הסוכר קיבל צבע חום מערבבים 
- ומורידים  מהאש ,
- להמשיך לערבב מחוץ לאש 
- מניחים ניר אפיה על מישטח כאשר הסוכר הופך ליהיות יציב ישר עם כף מוזגים על הניר ואז ,עם הכף כאילו -
- ומגרדים  מעלים למעלה
- בזמן הזה מתחיל ליזול הסוכר ועושים באויר כל צורה קדימה אחורה פיטולים סיבוב ,כל מה שרוצים
- כאשר מתקרש זה נשלף מניר האפיה.



 

blogTV Live
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ