אוכל חלבי - מאמרים


עוגיות סנדביץ' ריבה/קרין גורן

עוגיות סנדביץ' ריבה/קרין גורן הכמות ל-25-20 עוגיות סנדביץ'

חומרים:
200 גרם חמאה רכה
1 שקית אבקת סוכר(100 גרם)
1 כפית תמצית וניל
300 גרם קמח(2 כוסות +2 כפות(
1/4 כפית מלח
1/4 כוס חלב/שמנת מתוקה
אבקת סוכר לקישוט

מילוי:
1 כוס ריבה שאוהבים

הכנה:
- מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עד לקבלת תערובת קרמית,
- מוסיפים את תמצית הוניל.
- מנפים קמח ומלח.
- מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס קמח ומעבדים למשחה חלקה.
- מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים את קבלת בצק רך ואחיד.
- לעטוף את הבצק בניילון ולשים במקרר לשעתיים.
- מרדדים את הבצק המקורר (אני רידדתי בין שני דפי אפייה – מיכל) לעובי 1/2 ס"מ,
- עם חותכן או כוס יוצרים עיגולים ומחצי הכמות עושים חורים קטנים (אני עשיתי עם פקק של תמצית וניל) בעיגולים .
- מסדרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, אופים 20-15 דקות בחום 180 מעלות
- לשים לב שלא ישחימו, הם צריכות להישאר לבנות ובהירות!
- אחרי שמתקררות למרוח על העוגיות-העיגולים השלמים ריבה,
- לפזר אבקת סוכר על העוגיות עם החורים ולשים בזהירות עוגייה עם אבקת סוכר על העוגייה עם הריבה.

blogTV Live
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ