Bad Request (Invalid Hostname)


אוכל חלבי - מאמרים


פיצה מתכון בסיסי קרין גורן, "ששת מאפים", עמ' 52

פיצה מתכון בסיסי קרין גורן, "ששת מאפים", עמ' 52 חומרים ל-2 פיצות דקות 40x30:
לבצק
:
1/2 3 כוסות (500 גר') קמח לחם
1/2 שקית שמרית 25 גר' (16 גר' שמרים יבשים)
1/4 1 כוסות מים פושרים (300 מ"ל)
1 כף דבש
1/2 1 כפיות מלח

הכנה:
- לשים קמח ושמרים, מים ודבש קלות ומוסיפים מלח ולשים 10 דקות. בצק מבריק נדבק קלות לתחתית.
- מכסים ומתפיחים עד להכפלתו.
- מחממים תנור ל-250 מעלות. מרדדים לעובי חצי ס"מ, מורחים הרוטב והתוספות ואופים 10 דקות.
- אני (ak5) אפיתי על אבן שמוט שהוכנסת חצי שעה קודם לתנור בתוך תבנית מחוררת.

לתוספות:
2 כוסות רוטב עגבניות לפיצה, גבינה, זיתים

הכנת הרוטב (כמות כפולה לארבע פיצות):
- מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים בצל קצוץ, מוסיפים 4 שיני שום קצוצות ומטגנים קלות.
- מוסיפים ק"ג וחצי עגבניות חלוטות קלופות חתוכות לקוביות 2 דקות.
- מוסיפים כוס וחצי מים, מלח, פלפל, כפית אורגנו יבש וכף סוכר ומביאים לרתיחה.
- מבשלים חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.

blogTV Live

Bad Request (Invalid Hostname)