Bad Request (Invalid Hostname)


אוכל חלבי - מאמרים


עוגת תפוזים בחושה - רכה ועסיסית (כשרה לפסח)/דודו חמוד

עוגת תפוזים בחושה - רכה ועסיסית (כשרה לפסח)/דודו חמוד קישור לתמונת העוגה חתוכה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=771&msgid=96878349

"טעימה בטירוף לצד כוס תה מהביל עם נענע..." (דודו)

להקציף 6 חלבונים
להוסיף 1 ורבע כוסות סוכר
להקציף לקרם חזק ויציב
להוסיף אחד אחד 6 חלמונים

להוריד מהירות
ולהוסיף לסירוגין:
1/2 כוס שמן + 1/2 כוס מיץ תפוזים + 1/2 2 כוסות קמח אסם "כשר לפסח" שמעורב עם 1 שקית אבקת אפיה "כשרה לפסח"

וגם 1 מיכל שמנת חמוצה 15%

- לערבל היטב ולבסוף להוסיף שלושת רבעי כוס קוקוס לבן (כוס מידה 200 מ"ל)
- להעביר לסיר פלא עם חור או לתבנית שרוצים משומנת היטב בשמן רגיל
- לאפות בחום 160 מעלות כשעה וחצי עד התייצבות מלאה של העוגה וקיסם יוצא יבש
- מכאן ניתן לגוון בקרמים או לחתוך ולמלא אותה, וניתן למזוג עליה שוקולד מומס ולפזר אגוזים או לפזר רק אבקת סוכר - או לאכול אותה כמות שהיא.

blogTV Live

Bad Request (Invalid Hostname)